De Zipline op de Pier in Scheveningen is officieel geopend sinds april 2017.

Het is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).

Foto’s:

Er worden foto’s gemaakt vanaf het aankomst platform in samenwerking met onze partner GoPhoto. Na afloop van je Zip Ride krijg je een kaartje mee met een Code waarmee je op onze website direct je foto’s kan checken. De kosten voor een serie foto’s zijn € 10.

Locatie:

De Pier in Schevenigen is een bijzondere locatie met veel horeca en andere activiteiten. Zo is er ook de enige Bungy Jump van de Benelux en is er een indoor Bounce en Funpark voor de kleintjes. Check de website van De Pier voor meer informatie.

Openingstijden:

De openingstijden variëren van seizoen tot seizoen. In het zomerseizoen zijn we van de meivakantie t/m de herfstvakantie elke dag van de week open van 12.00 – 20.00 en in het weekend zelfs al vanaf 11.00 – 20.00.
In het winterseizoen zijn we vooralsnog alleen de weekenden open van 11.00 – 18.00 uur.

Prijzen:

Zip Ride Volwassenen; € 30
Zip Ride Kids (<16) € 25

Koop nu alvast online je tickets en ontvang € 2,50 korting per persoon!

Reserveren:

Voor de Zipline kan je een reservering maken als je vooraf online je tickets hebt gekocht. Je kan jouw gewenste tijdstip vastleggen door een mailtje te sturen naar info@zipholland.nl of door even te bellen met de Ziplijn op 070-2211521.