De Zipline op de Pier in Scheveningen; officieel geopend sinds april 2017.

Het is de meest unieke Zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).

Foto’s:

Uiteraard kunnen we ook foto’s maken van je Zip Ride; met een professionele camera met telelens maken we foto’s vanaf het aankomstplatform. Er wordt een serie geschoten van de hele ride totdat je weer veilig en met beide benen op het aankomstplatform staat. Je krijgt de foto’s mee op een 16GB SD kaartje. De prijs voor een foto rapportage is €20.- (20-30 foto’s)

Locatie:

De Pier in Scheveningen is een bijzondere locatie met veel horeca en andere activiteiten. Zo is er ook de enige Bungy Jump van de Benelux en is er een indoor Bounce en Funpark voor de kleintjes.

Reserveren:

Je kan jouw gewenste tijdstip vastleggen door een mailtje te sturen naar info@zipholland.nl
Ook is het mogelijk online te reserveren en Tickets te kopen
Koop nu alvast online je tickets!

Let op: Of we op een dag kunnen  zippen is afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn vooral sterke wind en onweer spelbrekers. Ben je onzeker over het weer bel ons dan altijd eerst voordat je richting Scheveningen komt tel:070-221152.