Meest gestelde vragen voor het Zippen

Hoe oud moet je zijn om te Zippen?

In principe mag het op elke leeftijd, maar als je jonger bent dan 18 jaar heb je wel schriftelijk toestemming van je ouders nodig. Of ze moeten ter plekke tekenen.

Is er een minimum en/of maximum gewicht?

Ja, het minimumgewicht is 30kg, maximum is 120 kg.

Kan je bij alle weersomstandigheden Zippen?

Nee, we zijn afhankelijk van het weer. Bij hevige regenval, wind of onweer kan het zijn dat we gesloten zijn. Bij twijfel of het door gaat kan je contact met ons opnemen via de Zipline op 070-221152

Moet ik vooraf reserveren?

Je hoeft niet te reserveren, maar we raden het wel aan om zeker te zijn van je plek. Je kan online alvast met korting tickets kopen en via info@zipholland.nl of de Zipline 070-2211521 vooraf reserveren.

Wat gebeurt er als jullie dicht zijn terwijl ik gereserveerd heb?

Als we dicht gaan, op de dag van jouw reservering, dan zullen we dit ‘s ochtends voor 11.00 uur kenbaar maken door een bericht op de website en facebook.

Zijn er bepaalde kleding voorschriften?

Vrijetijdskleding. Niet handig zijn; rokken en jurken, sjaals etc. Hoofddoekjes zijn geen probleem mits ze goed vast zijn gemaakt. Mensen met lang haar moeten een elastiekje meenemen om hun haar in een staart of knot te kunnen doen.

Is Zippen gevaarlijk?

We zijn officieel gekeurd door de European Rope Course Association en al onze instructeurs hebben een opleiding gedaan. Uitsluiten kan nooit helemaal, maar veiliger dan bij ons wordt het in ieder geval niet.

Kan je met z’n tweeën tegelijk zippen?

Ja, we hebben twee zip lijnen, dus dat kan!

Kan ik ook foto’s bij de Zip krijgen?

Ja, we werken met een fotograaf, die maakt verschillende foto’s en die geeft je een SD kaartje mee, waarmee je de foto’s online kunt bekijken en kunt kopen voor € 15.- per setje (ongeveer 10-15 foto’s).

Mag ik zelf filmen met mijn GoPro of mobiele telefoon?

GoPro’s e.d. zijn toegestaan mits je zelf zorgt voor een goede zekering. Filmen met een mobiele telefoon, mag d.m.v een telefoon hoesje, deze kunnen bij de Zip worden gekocht.